Directieverslag 2018

Met trots presenteren wij ons Directieverslag 2018. Een jaar waarin enthousiasme, betrokkenheid, flexibiliteit en ontwikkeling de boventoon voerden. Een jaar met belangrijke veranderingen, maar ook een doorgaande lijn van de groei.

Dit directieverslag geeft een overzicht van alle speerpunten en activiteiten van afgelopen jaar.  Denk aan de invoering van de Wet Innovatie Kwaliteit Kinderopvang en de Wet Algemene Verordening Persoonsgegevens. De doorgaande ontwikkeling van ons activiteiten aanbod voor de bso’s en restyling van een aantal locaties. De betrokkenheid en verbinding met onze klanten is verder verdiept door middel van het Klanttevredenheidsonderzoek, klantpanel en groepsgesprekken op de bso. In intern zijn we bezig geweest met een organisatiestructuur verandering en het opstellen van een nieuw beleid voor Beoordelen en Ontwikkelen.

Het gehele directieverslag leest u hier.

Kinderopvang Huizen weer (gedeeltelijk) open

Vanaf 11 mei 2020 zijn onze kinderdagverblijven en peuteropvang locaties weer geopend op de reguliere openingsdagen en -tijden.

Voor onze buitenschoolse opvang locaties geldt dat zij geopend zijn voor kinderen op dagen dat zij naar school gaan, met een maximum van het aantal dagen op contract. Voor de andere dagen geldt dat de bso’s juridisch nog gesloten zijn op instructies van de overheid.

Lees hier verder.

Om het gebruik van onze website te kunnen meten en de website te verbeteren, maken wij gebruik van cookies. Lees meer over ons cookiebeleid in onze privacyverklaring.