Met veel plezier de wereld ontdekken en je ontwikkelen

Naar het werk gaan met de geruststellende gedachte dat je kind een fijne dag gaat beleven. Dat gevoel bieden wij ouders graag. Onze kinderdag-verblijven bieden een veilige plek met aandacht en warmte voor je baby, dreumes of peuter.

Waar onze vaste, enthousiaste betrokken medewerkers ervoor zorgen dat je kind met veel plezier de wereld ontdekt en zich ontwikkelt. Spelenderwijs, door verschillende, uitdagende activiteiten binnen en buiten in onze mooie natuurlijke tuinen.

Opgroeien met vriendjes

Op onze twee kinderdagverblijven in Huizen (vlakbij Blaricum Bijvanck en Blaricummermeent) bieden wij opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Voor baby’s is er de keuze voor opvang met leeftijdsgenootjes (horizontale groep) of juist voor een groep met verschillende leeftijden door elkaar (verticale groep):

  • Babygroep:
    » Kdv Toethoorn: 0 – 1 jaar
    » Kdv Koelemoes: 0 – 1 ½ jaar

  • 0 – 3 jaar groep

  • 3+ groep

Geïnteresseerd?

Wil je zelf ervaren hoe dat gaat bij ons op de opvang? Direct inschrijven? Of heb je nog vragen?

Rondleiding »
Inschrijven »
Contact »

Dit zeggen ouders over onze kinderdagverblijven

“Lieve en fijne leidsters, geven een welkom gevoel en zorgen goed voor mijn kindje.”

“Sinds de babytijd van mijn zoon hebben wij gebruik gemaakt van de opvang van Kinderopvang Huizen en wij hebben alleen maar prettige ervaringen gehad.”

“Fijne leidsters, grote speelruimte voor de kinderen, groot aanbod aan verschillend speelgoed.”

“Erg goed. De leidsters zijn erg betrokken en doen hun best de kinderen echt te zien. Samenwerking tussen ons als ouders en leiding ook zeer goed.”

“Heel goed, laat mijn kind met een goed gevoel achter.”

Voorbereiden op school

Op het kinderdagverblijf wordt je kind geleidelijk voorbereid op school. Hierbij biedt de spel- en leermethode Uk & Puk ondersteuning. Hiermee bieden we binnen aansprekende thema’s, leeftijdsgerichte activiteiten aan. Je kind ontwikkelt zich zo op een speelse manier in zijn taalvaardigheid, motoriek, zelfstandigheid en probleemoplossend vermogen.

De vrolijke gekleurde handpop Puk biedt hierbij vertrouwen en houvast. Hij ‘praat’ met de kinderen en zorgt op een laagdrempelige manier voor interactie.

Onze kinderdagverblijven:

Trekkerweg 3
1276 XP Huizen

T: 035 72 00 325
E: koelemoes@kinderopvanghuizen.nl

Meer informatie over Koelemoes »

Oostkade 142
1274 NG Huizen

T: 035 72 00 331
E: toethoorn@kinderopvanghuizen.nl

Meer informatie over Toethoorn »

Eenvoudig de netto kosten berekenen

Onze rekentool helpt je om snel en eenvoudig inzicht te krijgen in de netto maandkosten van kinderopvang in jouw situatie.

Het laatste nieuws van Kinderopvang Huizen