Met plezier werken aan de ontwikkeling van kinderen

Wil jij werken binnen een organisatie waarin jij ertoe doet, we je bij naam kennen en je je altijd langs kan komen op het service bureau voor een bak koffie?

Afgelopen jaar hebben wij als organisatie van onze werknemers een dikke 8 gekregen bij het werknemerstevredenheid onderzoek en dat is natuurlijk niet voor niets.

Word jij enthousiast van kinderen een plezierige dag te bezorgen? Haal je voldoening uit het stimuleren van kinderen om te ontdekken en te ontwikkelen? Dat kan op onze kinderopvang locaties in Huizen en Blaricum.

Met onze kinderdagverblijven, peuter- en buitenschoolse opvang bieden we opvang voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Vanuit ons hart en met enthousiaste betrokkene.

Klik hier voor al onze vacatures

Ruimte voor je eigen ontwikkeling

Jouw eigen ontwikkeling is voor ons van groot belang. Dit draagt tenslotte bij aan de ontwikkeling van onze dienstverlening én aan de ontwikkeling van de kinderen.

In onze platte, informele organisatiestructuur stellen we jouw ideeën en initiatief daarom zeer op prijs en denk je actief mee over je eigen ontwikkeling. als team heb je een teamvisie, die bijdraagt aan onze organisatievisie. Gezamenlijk besluiten jullie hoe daar invulling aan gegeven wordt. Onderling ben je bereid elkaar daarbij te helpen en feedback te geven.

Tijdens onze diverse organisatie evenementen, zoals het jaarlijkse bedrijfsuitje, de zomer BBQ of het kerstfeest, leer je de medewerkers uit de organisatie beter kennen. Zo ontstaat een enorm saamhorigheidsgevoel. Kortom een organisatie waar je je snel thuis voelt. En dat loont! Want veel van onze collega’s zijn al jarenlang in dienst of komen terug na elders gewerkt te hebben.

Dit zeggen medewerkers over ons:

“Fijne werkgever, je bent geen nummer. Leuk aanbod aan trainingen en een fijne werksfeer.”

“Leuk om te werken, ik heb het al jaren naar mijn zin.”

“Leuk om te werken, ik heb het al jaren naar mijn zin.”

Kom je bij ons werken dan kies je voor:

  • Met enthousiaste betrokkenheid werken aan de ontwikkeling van kinderen;

  • In een hecht team van collega’s die voor je klaarstaan;

  • In organisatie waar eigen inbreng en initiatief gewaardeerd wordt;

  • Waar je ruimte en verantwoordelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Solliciteer snel en gemakkelijk

Ben jij die enthousiaste collega die we zoeken? Wil jij met vanuit je hart werken aan de beste kinderopvang voor kinderen en ouders?

Ook stagemogelijkheden

Ben jij op zoek naar een toffe stageplaats? Wordt jij enthousiast van kinderen een plezierige dag te bezorgen? Dan is een stage bij Kinderopvang Huizen écht iets voor jou!

Kinderopvang Huizen is door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als leerbedrijf. We bieden stagemogelijkheden op het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang voor zowel de beroepsopleidende leerweg (BOL) en de beroepsbegeleidende leerweg (BBL).

Ook zijn er geregeld stagemogelijkheden bij ons Service Bureau, bijvoorbeeld op de afdeling Marketing & Communicatie.

Geinteresseerd?
Mail dan je CV en motivatie naar stage@kinderopvanghuizen.nl.