Disclaimer

Stichting Kinderopvang Huizen is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij stellen de content met de grootst mogelijke zorg samen. We doen ons best deze website zo actueel en correct mogelijk te houden. Echter het kan voorkomen dat de inhoud iets verouderd is of niet correct. Aan de informatie die op deze website wordt verstrekt kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

Stichting Kinderopvang Huizen behoudt zich het recht voor de inhoud van deze site te verwijderen, wijzigen of aan te vullen op elk moment gewenst.  

Leest u iets dat niet klopt of verouderd is? Laat het ons dan weten, dan kunnen we het zo nodig herstellen. Ook als een onderdeel van de website niet goed functioneert, horen wij het graag.

Auteursrechten

Alle informatie die via deze website toegankelijk is, is auteursrechtelijk beschermd. Dit geldt voor teksten, beeldmerken, logo’s en fotomaterialen. Verspreiden of kopiëren ervan is niet toegestaan zonder toestemming en bronvermelding.

Aansprakelijkheid

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de op deze website verstrekte informatie of van links naar websites van derden.

Privacy

Alle informatie die u ons verstrekt, behandelen we vertrouwelijk. Uw persoons- of adresgegevens gebruiken we alleen voor het doel waarvoor u ze hebt verstrekt. Lees hierover meer informatie in onze privacyverklaring.

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten werken (bijvoorbeeld om uw voorkeuren te onthouden) en om statistieken over het gebruik van de website te verzamelen. Lees hierover meer informatie in onze privacyverklaring.