Sport bso Jump In locatie Wolfskamer
bij voetbalvereniging s.v. Huizen

Heb je een kind dat het heerlijk vindt om actief  bezig te zijn? Die het liefst de hele dag sport en beweegt? Dan is de sport bso echt een uitkomst. Sport bso Jump In locatie Wolfskamer is gevestigd langs de voetbalvelden van s.v. Huizen, waarvan de faciliteiten tot onze beschikking staan. En bij slecht weer doen we activiteiten binnen of in de sporthal ‘The Pride’.

Vanaf 6 jaar is je kind hier welkom. De sportief opgeleide pedagogisch medewerkers dagen de kinderen uit om nieuwe sportieve activiteiten te ontdekken en uit te proberen. Zowel in groepsverband als individueel.

Zelfvertrouwen en zelfredzaamheid ontwikkelen

Bewegen en sportieve activiteiten dragen positief bij aan het zelfvertrouwen van je kind. En met dat zelfvertrouwen durft je kind steeds meer en daagt het zichzelf uit om nieuwe dingen te ontdekken. Het vaste team van bso Jump In begeleidt je kind hier met enthousiasme en betrokkenheid bij.

Zo leertje je kind bijvoorbeeld skateboarden, tennissen, judo en beach volleybal. Maar er worden ook allerlei andere activiteiten en uitstapjes georganiseerd door het team. Kom gerust een kijkje nemen, wij leiden u graag rond!

Voordelen sport bso Jump In locatie Wolfskamer:

  • Gevestigd bij de voetbalvelden van s.v. Huizen

  • Uitdagende sportieve activiteiten, zowel buiten als binnen

  • Je kind ontdekt en probeert nieuwe dingen

  • Een team van vaste, enthousiaste medewerkers

Dit zeggen medewerker van BSO Jump in locatie Wolfskamer over ons

Jump In staat bij mij voor plezier, zowel voor de kinderen als voor de begeleiders. We hebben veel plezier met elkaar en dat stralen we ook uit naar de kinderen. Ook wordt je als stagiair overal bij betrokken en krijg je de ruimte om je eigen ideeën uit te werken, er word echt naar je geluisterd.

-Jasper

Jump in staat bij mij voor vrijheid. Vrijheid om te zijn wie je bent en vrijheid om de grenzen te verkennen en te verleggen. Dankzij de prachtige voetbalvelden voor de deur kunnen we de kinderen veel ruimte bieden, zowel in letterlijke als figuurlijke zin. Er is hier altijd ruimte voor een dolletje of grapje, maar soms zijn we ook wel eventjes serieus. Al met al ga ik bijna elke dag met een grote glimlach naar mijn werk!

-Yuri

Jump In is een hele fijne plek om stage te mogen lopen, omdat het zo anders is dan de andere stage plekken waar ik ben geweest. Het team is close en als stagiair wordt je gewoon opgenomen in het team, wordt je oprecht serieus genomen en wordt je ook betrokken in belangrijke besprekingen.
De kinderen hebben veel vrijheid en hebben elke dag keuze uit meerde activiteiten waardoor er altijd wel iets te doen is!

-Sabine

Bij Jump In heerst een prettige werksfeer, waarin mensen elkaar vertrouwen. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en inbreng, maar ook voor humor en plezier. Dit geldt voor iedereen, medewerkers en kinderen. De samenwerking met hardwerkende collega’s, met elk hun eigen ideeën en talenten geven mij veel energie.
Vele jaren werk ik met veel plezier en met een grote glimlach bij Jump In

-Ramon

Geïnteresseerd?

Wil je zelf ervaren hoe dat gaat bij ons op de opvang? Direct inschrijven? Of heb je nog vragen?

Locatiegegevens

Buitenschoolse sport opvang Jump In locatie Wolfskamer
IJsselmeerstraat 3
1271 AA Huizen
Telefoon: 035 72 00 356
Mobiel: 06 11 794 815
Email: jumpin@kinderopvanghuizen.nl

Openingstijden

Maandag 14:00 – 18:30
Dinsdag 14:00 – 18:30
Woensdag 12:00 – 18:30
Donderdag 14:00 – 18:30
Vrijdag 11:45 – 18:30

LET OP: Sport bso Jump In locatie Wolfskamer is gesloten tijdens nationale feestdagen.

Gekoppelde scholen
sport bso Jump In locatie Wolfskamer

  • Wij halen kinderen bij alle basisscholen in Huizen op!

Teammanager

Lydia Pasterkamp
T: 06 – 51 06 60 91
E: lpasterkamp@kinderopvanghuizen.nl

Landelijk Register Kinderopvang

Registratienummer: 452499720

GGD inspectierapport

Als u op de hoogte wilt zijn van de inhoud van het laatste inspectierapport van de GGD dan kunt u deze downloaden op de website van het LRK:  GGD inspectierapport Jump In.