Lekker relaxen na school

Even bijkomen na een dag school in een vertrouwde omgeving. In alle rust wat eten en drinken, net als thuis. Dat is wel zo fijn. Daarna kan je kind kiezen uit een van de leuke activiteiten op het gebied van Theater & Muziek, Kunst & Cultuur, Sport & Spel of Natuur & Techniek.

Of liever even chillen of vrij spelen. Het kan allemaal op een van onze buitenschoolse opvang locaties in Huizen en Blaricum, voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Jezelf uitdagen met leuke activiteiten

Zelf ervaren, beleven en ontdekken: daar leren kinderen van. Waar ze goed in zijn, wat ze leuk vinden of hoe ze het beste samenwerken. Onze deskundige pedagogisch medewerkers bieden een gevarieerd activiteiten aanbod.

Enthousiast stimuleren zij je kind om uitdagende activiteiten te ondernemen, variërend in de volgende thema’s:

Theater & Muziek

Jezelf uiten in dansen, zingen, expressie. Muziek-instrumenten ontdekken of in de huid van een ander kruipen op toneel. Hoe leuk is dat!

Kunst & Cultuur

Creatief bezig zijn en leren over kunst en geschiedenis. Over culturen, tradities, met af en toe een uitstapje naar een interessant museum. Jezelf ontwikkelen!

Sport & Spel

Lekker actief bezig zijn: zoveel mogelijk in de buitenlucht. Samenwerken en zelfvertrouwen opbouwen… nieuwe dingen proberen en leren!

Natuur & Techniek

Je verwonderen over de natuur: voelen, ervaren, lekker met je handen wroeten in de aarde. Of dingen uitvinden en zelf zagen en timmeren, dat is knap!

Extra actief bezig zijn in de buitenlucht

Is jouw kind echt een sportfanaat? Graag actief bezig in de buitenlucht? Dan is een van onze sport bso’s, Jump In locatie Wolfskamer óf Jump In locatie Meent, de juiste plek!

Kinderen van 6 tot en 12 jaar zijn hier dagelijks actief bezig met sport en spel onder leiding van enthousiaste, professionele sport medewerkers. Lekker je hoofd leegmaken na een dagje binnen zitten. Heerlijk toch!

Opvang voor kinderen uit speciaal basisonderwijs

Volgt jouw kind speciaal basisonderwijs en komt het onvoldoende tot zijn recht komen bij de ‘gewone’ bso? Dan biedt onze bso De Kameleon uitkomst.

Hier wordt samen met de organisatie Kwintes opvang geboden aan kinderen van speciaal basisonderwijs, waarbij de groepsgrootte, inrichting en begeleiding hierop aangepast is. Zo ervaren de kinderen een veilige en vertrouwde opvang, met veel rust en ritme. Belangrijk!

Dit zeggen ouders over onze buitenschoolse opvang

“We vinden het prima opvang met leuke en goede juffen. Onze kinderen gaan met plezier naar de opvang.”

“Naast alleen opvang aan te bieden worden er allerlei thema’s ingezet om de kinderen dingen te leren.”

“Mijn kinderen gaan met plezier naar de bso toe. Ik krijg altijd vrolijke en tevreden kinderen terug als ik ze ophaal!”

“Goede opvang. Heeft nog wel wat leerpunten maar dat heeft elk bedrijf.”

“Gezellige opvang voor mijn jongens!”

Ook opvang voordat school begint

Vroeg op je werk moeten zijn en geen stress in de ochtenduren? Maak dan gebruik van onze voorschoolse opvang. Op een aantal buitenschoolse opvang locaties is je kind ook tussen 7.30 en 8.30 uur welkom. Op de opvang kan je kind nog even gezellig relaxen en spelen met andere kinderen en daarna zorgen wij dat je kind op tijd op school komt.

Alleen opvang in de vakanties nodig voor je kind?

Heb je alleen in de vakanties opvang nodig voor je kind? Dan kun je gebruikmaken van ons vakantieopvang contract*. Opvang tijdens de twaalf weken schoolvakanties.

Je meld je kind dan elke vakantie zelf via het Ouderportaal aan voor de dagen waarvoor opvang nodig is. De collega’s van onze afdeling Klantcontact helpen je graag verder.

*Dit contract is niet mogelijk bij onze locatie Bso Belhamels in verband met beperking door capaciteit op de groep.

Je kind toe aan meer zelfstandigheid?

Oudere kinderen die eraan toe zijn krijgen van ons, in overleg met hun ouders, meer vrijheid en ruimte voor zelfstandigheid.

Ook is het activiteitenaanbod meer gericht op de beleving van de tiener: een graffiti workshop, leren om filmpjes te maken of zelfstandig koken.

Onze buitenschoolse opvang locaties:

Sport bso:

Eenvoudig de netto kosten berekenen

Onze rekentool helpt je om snel en eenvoudig inzicht te krijgen in de netto maandkosten van kinderopvang in jouw situatie.

Het laatste nieuws van Kinderopvang Huizen