CORONA: verlenging maatregelen tot 11 mei 2020

Gisteren is in de persconferentie van de overheid bekend gemaakt dat de maatregelen voor de kinderopvang verlengd worden tot 11 mei 2020.
Tot deze datum is onze kinderopvang gesloten en bieden wij alleen noodopvang aan kinderen van ouders met een cruciaal beroep en aan kwetsbare kinderen in onveilige thuissituaties.

 

Belangrijk: ouders die gebruik wensen te maken van de noodopvang in deze periode, dienen dit uiterlijk twee werkdagen voor de benodigde dag aan te vragen. Houd er hierbij rekening mee dat Koningsdag (maandag 27 april) en Bevrijdingsdag (dinsdag 5 mei) nationale feestdagen zijn en dat de noodopvang dan ook gesloten is. Op deze twee dagen is alleen de 24-uurs opvang beschikbaar. Deze vraagt u aan via de gemeente Huizen of Blaricum.

 

Kinderdagverblijven en peuteropvang vanaf 11 mei 2020
Vanaf 11 mei 2020 gaan de kinderdagverblijven en peuteropvang weer volledig open. Hierbij gelden nog steeds de strikte (hygiëne) richtlijnen vanuit het RIVM en de GGD.

 

Buitenschoolse opvang vanaf 11 mei 2020
Vanaf 11 mei 2020 gaat de buitenschoolse opvang weer gedeeltelijk open. Op dit moment zijn wij in overleg met de scholen om in kaart te brengen hoe wij de opvang en de school zo goed mogelijk op elkaar kunnen laten aansluiten. Zodra hierover meer bekend is, informeren wij ouders hierover spoedig.  

 

Kinderopvang Huizen weer (gedeeltelijk) open

Vanaf 11 mei 2020 zijn onze kinderdagverblijven en peuteropvang locaties weer geopend op de reguliere openingsdagen en -tijden.

Voor onze buitenschoolse opvang locaties geldt dat zij geopend zijn voor kinderen op dagen dat zij naar school gaan, met een maximum van het aantal dagen op contract. Voor de andere dagen geldt dat de bso’s juridisch nog gesloten zijn op instructies van de overheid.

Lees hier verder.

Om het gebruik van onze website te kunnen meten en de website te verbeteren, maken wij gebruik van cookies. Lees meer over ons cookiebeleid in onze privacyverklaring.