Woensdagochtend 8 november open ochtend nieuwe peuteropvang Poppins’

Op deze ochtend is er van 8.30 tot 10.30 gelegenheid om vrijblijvend een kijkje te nemen bij deze nieuw te openen peuteropvang locatie in de Kamperfoelieschool aan de Delta in Huizen.

Speciaal aan dit peuterarrangement is, dat er een deel van de dag Engels gesproken wordt tijdens de activiteiten met de peuters vanaf 2 tot en met 4 jaar.
Hiermee sluit Poppins’ aan bij de aandacht voor taalontwikkeling op de Kamperfoelieschool.

De voertaal op Poppins’ is Nederlands, maar een deel van de dag spreken de pedagogisch medewerkers Engels. Dit doen zij tijdens activiteiten, waarbij ze gebruikmaken van materialen in het Engels zoals: boekjes, woordplaatjes, spelletjes en liedjes. Peuters al jong in aanraking te laten komen met Engels draagt bij aan de aansluiting met de basisschool.
Bovendien biedt het basis voor het aanleren van andere vreemde talen. Poppins’ is hierdoor bijvoorbeeld ook voor expat gezinnen een passende opvang.

Poppins’ is het achtste peuterarrangement van Kinderopvang Huizen. De naam Poppins’ is geïnspireerd op de magische en excentrieke kinderjuf Mary Poppins. Een passende naam omdat deze staat voor een warme sfeer, met veel aandacht voor de kinderen, maar ook met duidelijke regels en regelmaat.

“Kinderen een plezierige tijd bieden op een veilige plek, een warm tweede thuis; dat is onze passie”.

Door gebruik te maken van kleurrijke en lichte materialen, wordt ook de inrichting van de peuteropvanglocaties van Kinderopvang Huizen afgestemd op de belevingswereld van peuters.

Geïnteresseerden in peuteropvang Poppins’ kunnen op 8 november a.s. van 8.30 tot 10.30 uur vrijblijvend de Open Dag bezoeken om de sfeer te proeven en informatie te krijgen (Adres: Delta 37-39, Kamperfoelieschool Huizen). Directe meer informatie of vragen? Neem dan contact op met Marloes Klein, Locatiehoofd Poppins’, telefoonnummer 035 – 720 03 01 of kijk op www.kinderopvanghuizen.nl.

Om het gebruik van onze website te kunnen meten en de website te verbeteren, maken wij gebruik van cookies. Lees meer over ons cookiebeleid in onze privacyverklaring.