Pedagogisch Medewerker/Sportleider Sport BSO Jump In

Maak jij ons team compleet?

Per direct zijn wij op zoek naar een gezellige collega voor (sport) BSO Jump In. BSO Jump In zit aan de sportvelden van SV Huizen. Het bestaat uit 3 groepen en je komt in een enthousiast, gezellig en open team te werken. Naast de sportvelden maken wij ook gebruik een sportzaal.

Samen met je collega’s organiseer je een tof sportprogramma voor de kids. Zo is geen dag  hetzelfde en maken jullie er steeds weer een feestje van!

Dit ben jij!

Een enthousiast, flexibel en sportief persoon die liefde heeft voor het vak en houdt van een grapje.

Werken met oudere kinderen (leeftijd van 6 t/m 12 jaar) is jouw passie, hierbij daag je de kinderen uit in hun ontwikkeling en stimuleer je hun talenten. Daarnaast vind je het belangrijk goed contact te onderhouden met hun ouders. Je bent dus in het bezit van goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Samenwerken in teamverband is je op het lijf geschreven. Je bezit pedagogische kennis en inzicht en brengt dit graag in praktijk. Hierdoor lever je kwalitatief goede opvang aan de kinderen en geeft ze een onvergetelijke tijd binnen de BSO periode.

Interessante baan?

Dit zeggen medewerkers over onze Sport bso Jump In:

Een fijne werkplek, waar je eigen inbreng gewaardeerd en gehoord wordt

“Als je het leuk vindt om …, en je het uitdagend vindt om … te werk te gaan dan is dit een baan voor jou.”

Super leuk team, waar je altijd gesteund wordt

Altijd lol, fijne collega’s en prettige werksfeer met elkaar

Meer informatie nodig?
Stel je vraag direct aan Kirsten Ippel

Kirsten Ippel, Recruiter
Tel. 06 – 59880006

Wat hebben wij jou te bieden?

Een functie waarin je echt de ruimte krijgt voor eigen inbreng en ideeën, binnen een hecht team waar een gedeeld verantwoordelijkheidsgevoel heerst. Bovendien is er binnen Kinderopvang Huizen veel aandacht en ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Jouw salaris ligt conform de CAO Kinderopvang in schaal 6.

 Highlights uit een dag bij Bso Jump In

  • De middag opstarten met een gezellig praatje met collega’s.
  • Met elkaar in goed overleg een activiteitenplanning voor de week maken met uitdagende activiteiten voor alle leeftijden.
  • Een luisterend oor bieden voor de kinderen.
  • Sportieve activiteiten aanbieden zoals een fanatiek potje trefbal of blokjesroof.
  • Tijdens het haalmoment van de kinderen een leuk gesprek voeren met de ouder en kind, waarin het kind de ruimte heeft om zijn/haar beleving van de dag te vertellen.

Breng het volgende mee!

  • Een diploma op minimaal MBO niveau 3 dat voldoet aan de kwalificatie- eisen voor de functie, zoals bijvoorbeeld: Sport & Bewegen, SPW 3 of 4, Onderwijsassistent, Pabo, Pedagogiek of SPH.
  • Hetzelfde geldt voor een EHBO certificaat. Of je bent bereid om de cursus te volgen.

Groeimogelijkheden

Je krijgt ruimte om je te ontwikkelen; je kunt zelf aangeven waar je interesse liggen en laten zien waar je goed in bent. Kinderopvang Huizen heeft een scholingsbudget, waardoor er mogelijkheden zijn om opleidingen en cursussen te volgen. Zo kun je extra verantwoordelijkheden krijgen of doorgroeien naar een andere functie.

“Op een werkdag ben je vooral bezig met de kinderen. Het ene moment doe je een activiteit, dan zit je samen te eten, ben je gezellig aan het lezen of aan het sporten . Tussendoor pauzeer je met een collega, of ben je bezig met het netjes houden van je werkplek.”

Zo werken we bij Kinderopvang Huizen

Ontwikkelingsgericht

Wij stimuleren jou om aan je ontwikkeling te werken. Zo wordt je uitgedaagd om mee te denken en ideeën aan te dragen

Enthousiaste betrokkenheid

We gaan voor resultaat. Hier willen we ons voor inzetten, zodat we met plezier en gemotiveerd werken om onze doelen te bereiken.

Gedeelde verantwoordelijkheid

Wij bieden medewerkers de ruimte om te durven delegeren en loslaten. Door duidelijk te zijn over de resultaten en het bieden van kaders, creëren we een gezonde werkomgeving waarin we samen rekenschap afleggen over onze output.

Interessante baan?

Sollicitatieprocedure

1-2 weken

Selectie kandidaten

+1 week

Gesprek met
teamlid/teamleider

+1 week

Arbeidsvoorwaarden-
gesprek

+1 week

Je hebt de baan!

Download hier de PDF van de vacature