Pedagogisch Medewerker BSO Vrom en Tom

Maak jij ons team compleet?

Per direct zijn wij op zoek naar een gezellige collega voor BSO Vrom en Tom. Deze BSO zit vlak bij een grote basisschool. De locatie bestaat uit 5 groepen en je komt in een groot en hecht team terecht. Door het opendeurenbeleid hebben kinderen de gelegenheid om deel te nemen aan diverse thema gerichte activiteiten binnen verschillende groepen. Ook staan we nauw in contact met ouders en school zodat we de kinderen zo goed mogelijk kunnen ondersteunen in hun behoeften en ontwikkeling.

Ben jij dit?

We zijn opzoek naar een Pedagogisch werker die liefde heeft voor het vak. Je voelt je thuis in een groot team en houdt wel van een beetje gezellige reuring op de groep. Buiten de talenten die je inzet door activiteiten aan te bieden heb je Pedagogische kennis en inzicht en dit breng je in de praktijk. Het werken met basisschool kinderen (leeftijd 4 t/m 12 jaar) vind je het leukste. Wat is er nu eigenlijk mooier dan kinderen te ondersteunen in deze belangrijke ontwikkelingsfase?

Interessante baan?

Dit zeggen medewerkers over bso Vrom en Tom

“Doordat we werken met leeftijden van 4 tot 12 kunnen we diverse activiteiten aanbieden”

“We zijn een groot en hecht team en ondersteunen elkaar”

Meer informatie nodig?
Stel je vraag direct aan Kirsten Ippel

Kirsten Ippel, Recruiter
Tel. 06 – 59880006

Wat hebben wij jou te bieden?

Een functie waarin je echt de ruimte krijgt voor eigen inbreng en ideeën, binnen een hecht team waar een gedeeld verantwoordelijkheidsgevoel heerst. Bovendien is er binnen Kinderopvang Huizen veel aandacht en ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

 Highlights uit een dag bij Bso Vrom en tom

  • In de middag start je de groep op samen met je collega’s. Er is ruimte om even bij te kletsen en je voor te bereiden voor de activiteiten die je graag wilt uitvoeren. Creatief denken is altijd goed!
  • Lopend of met de Gocab haal je met een collega of zelfstandig kinderen op van school en wanneer nodig heb je contact met een juf of meester op het schoolplein.
  • Tijdens het eet en drink moment met de kinderen is het moment om ieder kind te spreken wanneer hier behoefte aan is. Er is ruimte voor grapjes en serieuze gesprekken.
  • Buiten is een groot schoolplein waarvan gebruik kan worden gemaakt voor bijvoorbeeld balspellen of tikkertje.
  • Aan het einde van de dag worden de kinderen opgehaald en ben je de contactpersoon voor ouders. Het mooie hiervan is dat je professioneel gezien een band opbouwt met ouders.

Breng het volgende mee!

  • een diploma op minimaal MBO niveau 3 dat voldoet aan de kwalificatie- eisen voor de functie, zoals bijvoorbeeld: SPW 3 of 4, Onderwijsassistent, Pabo, Pedagogiek of SPH.
  • Hetzelfde geldt voor een EHBO certificaat of je bent bereid om de cursus te volgen.

Groeimogelijkheden

Je krijgt ruimte om je te ontwikkelen; je kunt zelf aangeven waar je interesse liggen en laten zien waar je goed in bent. Kinderopvang Huizen heeft een scholingsbudget, waardoor er mogelijkheden zijn om opleidingen en cursussen te volgen. Zo kun je extra verantwoordelijkheden krijgen of doorgroeien naar een andere functie.

“Op een werkdag ben je vooral bezig met de kinderen. Het ene moment doe je een activiteit, dan zit je samen te eten, ben je gezellig aan het lezen of aan het sporten . Tussendoor werk je samen  met een collega, of heb je een gesprek met kinderen”

Zo werken we bij Kinderopvang Huizen

Ontwikkelingsgericht

Je krijgt de ruimte om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.
Hierin wordt je gestimuleerd en waar mogelijk gefaciliteerd.

Enthousiaste betrokkenheid

Gezamenlijk gaan we voor kwaliteit en doelen. Voor de kinderen, ouders en medewerkers.
Enthousiasme, gedrevenheid en samen zijn hierin kernwoorden.

Gedeelde verantwoordelijkheid

Wij bieden medewerkers de ruimte om eingenaarschap en beslisruimte te nemen.
Dit doen we door duidelijk te zijn over doelen, gewenste resultaten en het bieden van kaders waarbinnen gewerkt kan worden.

Interessante baan?

Sollicitatieprocedure

1-2 weken

Selectie kandidaten

+1 week

Gesprek met
teamlid/teamleider

+1 week

Arbeidsvoorwaarden-
gesprek

+1 week

Je hebt de baan!

Download hier de PDF van de vacature