Pedagogisch Medewerker BSO Kremmerd

Maak jij ons team compleet?

Vanaf heden zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega voor BSO Kremmerd voor 15 uur per week.

Bij BSO Kremmerd dragen wij de volgende visie uit:
“Wij bieden kinderen de ruimte om zich te ontwikkelen in een veilige, bosrijke omgeving met een creatief atelier. Door middel van onze talenten en betrokkenheid stimuleren wij de kinderen met veel plezier en aandacht.”

Binnen ons gezellig team werk je in een informele werksfeer. De functie is divers en uitdagend, met veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte om het werk een eigen draai te geven. Er is veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en jouw ideeën en inbreng zijn meer dan welkom.

Dit ben jij!

Een betrokken, enthousiaste en proactieve pedagogisch medewerker die kinderen een fantastische tijd wil bieden en daarmee ouders ontzorgt.
Met  jouw pedagogische kennis en inzicht weet jij de kwaliteit van de opvang te waarborgen. Samenwerken is voor jou geen probleem,
maar je weet je ook alleen goed te redden. Je weet je in het dagelijkse contact met ouders en medewerkers zowel mondeling als schriftelijk prima uit te drukken.

Interessante baan?

Dit zeggen medewerkers over werken bij Kinderopvang Huizen:

“Gezellige goeie sfeer op de groep en in het team, waar ik met veel plezier mee samen werk.”

Meer informatie nodig?
Stel je vraag direct aan Kirsten Ippel

Kirsten Ippel, Recruiter
Tel. 06 – 59880006

Wat hebben wij jou te bieden?

Een functie waarin je echt de ruimte krijgt voor eigen inbreng en ideeën, binnen een hecht team waar een gedeeld verantwoordelijkheidsgevoel heerst. Bovendien is er binnen Kinderopvang Huizen veel aandacht en ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Jouw salaris ligt conform de CAO Kinderopvang in schaal 6.

Dit ga je doen…

  • Met het team van pedagogisch medewerkers draag je onze visie en het pedagogisch beleid uit en zorg je voor kwalitatief goede opvang.
  • Door een gevarieerd en ontwikkelingsgericht activiteiten aanbod aan de kinderen aan te bieden, bezorg je hen een fantastische tijd en worden ouders ontzorgt.
  • Je schept een situatie waarin de kinderen zich veilig voelen en gestimuleerd worden om zich verder te ontwikkelen.

Breng het volgende mee!

  • een diploma in jouw bezit van een in de CAO Kinderopvang vastgelegde beroepskwalificatie?
  •  kennis van de pedagogiek en met name de verschillende ontwikkelfases van een kind?

Groeimogelijkheden

Je krijgt ruimte om je te ontwikkelen; je kunt zelf aangeven waar je interesse liggen en laten zien waar je goed in bent. Kinderopvang Huizen heeft een scholingsbudget, waardoor er mogelijkheden zijn om opleidingen en cursussen te volgen. Zo kun je extra verantwoordelijkheden krijgen of doorgroeien naar een andere functie.

“Op een werkdag ben je vooral bezig met de kinderen. Het ene moment doe je een activiteit, dan zit je samen te eten, ben je gezellig aan het lezen of aan het sporten . Tussendoor pauzeer je met een collega, of ben je bezig met het netjes houden van je werkplek.”

Zo werken we bij Kinderopvang Huizen

Ontwikkelingsgericht

Wij stimuleren jou om aan je ontwikkeling te werken. Zo wordt je uitgedaagd om mee te denken en ideeën aan te dragen

Enthousiaste betrokkenheid

We gaan voor resultaat. Hier willen we ons voor inzetten, zodat we met plezier en gemotiveerd werken om onze doelen te bereiken.

Gedeelde verantwoordelijkheid

Wij bieden medewerkers de ruimte om te durven delegeren en loslaten. Door duidelijk te zijn over de resultaten en het bieden van kaders, creëren we een gezonde werkomgeving waarin we samen rekenschap afleggen over onze output.

Interessante baan?

Sollicitatieprocedure

1-2 weken

Selectie kandidaten

+1 week

Gesprek met
teamlid/teamleider

+1 week

Arbeidsvoorwaarden-
gesprek

+1 week

Je hebt de baan!

Download hier de PDF van de vacature