Vacature Pedagogisch Medewerker
( locatie bso Kameleon)

Wie zoeken wij..

Wij zoeken iemand die engelengeduld heeft en kinderen veel liefde, aandacht en structuur kan geven. Wil jij kinderen blij maken, actief zijn, de handen uit de mouwen steken? Denk aan slijm maken, koken, sportactiviteiten ondernemen, knutselen, en nog veel meer leuke activiteiten. De kinderen die we opvangen op BSO Kameleon hebben veelal een leer- en/of ontwikkelingsachterstand. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vorm van autisme of ADHD. Onze kinderen zijn soms temperamentvol, en vaak ook prikkelgevoelig. Dit zie je niet als een probleem, maar als een uitdaging. Je plakt geen ‘label’, maar ziet ieder kind zoals hij of zij is.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een functie waarin je echt de ruimte krijgt voor eigen inbreng en ideeën.
  • We hebben de beschikking over een lokaal met kook-en bakmogelijkheden, een prachtig opgeknapt aangrenzend schoolplein en een speelzaal.
  • Een prachtig palet aan mooie bijzondere kinderen van het speciaal onderwijs in de leeftijd 4 t/m 12 jaar waar je echt een band mee kunt opbouwen.
  • Een kleinschalige BSO setting met een maximum aan 14 kinderen per dag. Samen met de huidige medewerker vorm je klein en stabiel team.
  • Een goede samenwerking met SBO de Wijngaard en hun expertise. (Geef me de vijf, PBS, een orthopedagoog, een maatschappelijk werk, ect.).
  • Een leerzame werkplek waar het nooit saai is en je veel ervaring kunt opdoen.
  • Veel interne ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, toegang tot de Kinderopvang Academie bomvol nieuws, ontwikkelingen vanuit de organisatie en interessante leermodules.

Interessante baan?

Solliciteer direct »

‘Bij ons op de BSO voelen kinderen zich thuis. Dit komt onder andere doordat we een rustige groep zijn, duidelijke dag structuur hebben en activiteiten op maat bieden. Samen met de ouders zijn we betrokken bij de ontwikkeling van het kind’.

Meer informatie nodig?
Stel je vraag direct aan Simone Horst

Simone Westdorp, Teammanager
Tel. 06 – 11794829

Stuur Simone een email »

 Wat breng je mee?

  • de kwalificatie- eisen voor de functie, zoals bijvoorbeeld: SPW 3 of 4, Onderwijsassistent, Pabo, Pedagogiek of SPH.
  • Hetzelfde geldt voor een EHBO certificaat of je bent bereid om de cursus te volgen.

Groeimogelijkheden

Je krijgt ruimte om je te ontwikkelen; je kunt zelf aangeven waar je interesse liggen en laten zien waar je goed in bent. Kinderopvang Huizen heeft een scholingsbudget, waardoor er mogelijkheden zijn om opleidingen en cursussen te volgen. Zo kun je extra verantwoordelijkheden krijgen of doorgroeien naar een andere functie.

“Op een werkdag ben je vooral bezig met de kinderen. Het ene moment doe je een activiteit, dan zit je samen te eten, ben je gezellig aan het lezen of aan het sporten . Tussendoor pauzeer je met een collega, of ben je bezig met het netjes houden van je werkplek.”

Zo werken we bij Kinderopvang Huizen

Ontwikkelingsgericht

Wij stimuleren jou om aan je ontwikkeling te werken. Zo wordt je uitgedaagd om mee te denken en ideeën aan te dragen

Enthousiaste betrokkenheid

We gaan voor resultaat. Hier willen we ons voor inzetten, zodat we met plezier en gemotiveerd werken om onze doelen te bereiken.

Gedeelde verantwoordelijkheid

Wij bieden medewerkers de ruimte om te durven delegeren en loslaten. Door duidelijk te zijn over de resultaten en het bieden van kaders, creëren we een gezonde werkomgeving waarin we samen rekenschap afleggen over onze output.

Interessante baan?

Solliciteer direct »

Sollicitatieprocedure

1-2 weken

Selectie kandidaten

+1 week

Gesprek met
teamlid/teamleider

+1 week

Arbeidsvoorwaarden-
gesprek

+1 week

Je hebt de baan!

Download hier de PDF van de vacature

Download PDF