Pedagogisch medewerker/Sportleider Sport BSO Jump in

Maak jij ons team compleet?

Wij zijn opzoek naar een ervaren Pedagogisch medewerker die klaar is om onderdeel te zijn van een klein, hecht en zelfsturend team. Binnen BSO Jump in heb je de mogelijkheid je kwaliteiten als pedagogisch medewerker te laten zien en mee te werken aan de opbouw van een sterk en hecht team met een hart voor sport.

Dit ben jij!

Je bent ondernemend, een kartrekker, positief en een teamplayer met een groot hart voor kinderen en sport. Het liefst ben je de hele dag buiten bezig met de kinderen. Je weet overzicht te houden en structuur te brengen. Werken met oudere kinderen (leeftijd van 6 t/m 12 jaar) is jouw passie, hierbij daag je de kinderen uit in hun ontwikkeling en stimuleer je hun talenten.

Daarnaast vind je het belangrijk goed contact te onderhouden met hun ouders. Je bent dus in het bezit van goede sociale en communicatieve vaardigheden. Samenwerken in teamverband is je op het lijf geschreven, maar zelfstandig werken is ook een van jou krachten. Je bezit pedagogische kennis en inzicht en brengt dit graag in praktijk. Hierdoor lever je kwalitatief goede opvang aan de kinderen en geeft ze een onvergetelijke tijd op de BSO.

Interessante baan?

Dit ga je doen:

  • Met het team van pedagogisch medewerkers draag je onze visie en het pedagogisch beleid uit en zorg jij voor kwalitatief goede opvang.
  • Bij deze sport BSO ligt het zwaartepunt bij het creëren van een strek en hecht team. Een echte uitdaging voor een teamplayer zoals jij.
  • Ook heb je plezier in het bedenken en aanbieden van (sport)activiteiten voor kinderen.
  • Je zorgt voor een veilige en vertrouwde omgeving voor de kinderen, waarin ze zich verder kunnen ontwikkelen.

Dit zeggen medewerkers over werken bij Kinderopvang Huizen:

“Veel Sport & Spel, maar bovenal veel plezier”

Meer informatie nodig?
Stel je vraag direct aan Kirsten Ippel

Kirsten Ippel, Recruiter
Tel. 06 – 59880006

Wat hebben wij jou te bieden?

Een functie waarin je echt de ruimte krijgt voor eigen inbreng en ideeën, binnen een hecht team waar een gedeeld verantwoordelijkheidsgevoel heerst. Bovendien is er binnen Kinderopvang Huizen veel aandacht en ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Jouw salaris ligt conform de CAO Kinderopvang in schaal 6.

Dit ga je doen…

  • Met het team van pedagogisch medewerkers draag je onze visie en het pedagogisch beleid uit en zorg je voor kwalitatief goede opvang.
  • Door een gevarieerd en ontwikkelingsgericht activiteiten aanbod aan de kinderen aan te bieden, bezorg je hen een fantastische tijd en worden ouders ontzorgt.
  • Je schept een situatie waarin de kinderen zich veilig voelen en gestimuleerd worden om zich verder te ontwikkelen.

Breng het volgende mee!

  • een diploma in jouw bezit van een in de CAO Kinderopvang vastgelegde beroepskwalificatie?
  •  kennis van de pedagogiek en met name de verschillende ontwikkelfases van een kind?

Groeimogelijkheden

Je krijgt ruimte om je te ontwikkelen; je kunt zelf aangeven waar je interesse liggen en laten zien waar je goed in bent. Kinderopvang Huizen heeft een scholingsbudget, waardoor er mogelijkheden zijn om opleidingen en cursussen te volgen. Zo kun je extra verantwoordelijkheden krijgen of doorgroeien naar een andere functie.

“Op een werkdag ben je vooral bezig met de kinderen. Het ene moment doe je een activiteit, dan zit je samen te eten, ben je gezellig aan het lezen of aan het sporten . Tussendoor pauzeer je met een collega, of ben je bezig met het netjes houden van je werkplek.”

Zo werken we bij Kinderopvang Huizen

Ontwikkelingsgericht

Wij stimuleren jou om aan je ontwikkeling te werken. Zo wordt je uitgedaagd om mee te denken en ideeën aan te dragen

Enthousiaste betrokkenheid

We gaan voor resultaat. Hier willen we ons voor inzetten, zodat we met plezier en gemotiveerd werken om onze doelen te bereiken.

Gedeelde verantwoordelijkheid

Wij bieden medewerkers de ruimte om te durven delegeren en loslaten. Door duidelijk te zijn over de resultaten en het bieden van kaders, creëren we een gezonde werkomgeving waarin we samen rekenschap afleggen over onze output.

Interessante baan?

Sollicitatieprocedure

1-2 weken

Selectie kandidaten

+1 week

Gesprek met
teamlid/teamleider

+1 week

Arbeidsvoorwaarden-
gesprek

+1 week

Je hebt de baan!

Download hier de PDF van de vacature