Pedagogisch Medewerker KDV Toethoorn

Maak jij ons team compleet?

Per direct zijn wij op zoek naar een gezellige collega binnen ons team, bij Kinderdagverblijf Toethoorn

Toethoorn is een grote locatie met 6 groepen verdeeld over twee verdiepingen met één van de mooiste tuinen van Kinderopvang Huizen. Wij zijn een gezellig en hecht team die altijd voor elkaar klaar staat. We helpen en werken voor elkaar als het kan en zoeken iemand die dezelfde mentaliteit meebrengt.

Voor onze groep met kinderen in de leeftijd van 0 tot 3 jaar zijn wij op zoek naar jou!

Dit ben jij!

Een vrolijke, energieke persoonlijkheid met het hart vol van kinderen. Je wordt enthousiast van kinderen een plezierige dag bezorgen. Met veel aandacht en liefde begeleid en stimuleer je hen graag tijdens gerichte activiteiten op het gebied van sociaal-emotionele-, zintuigelijke- en taalontwikkeling.

Je hebt goede pedagogische kennis en inzicht en brengt dit graag in de praktijk. Hierdoor lever je kwalitatief goede opvang aan de kinderen en je ontzorgt hiermee de ouders. Je weet van doorpakken en kan goed zelfstandig werken, maar tegelijkertijd vind je het ook fijn om samen te werken in een team, waarbij er ruimte is voor ieder zijn kwaliteiten.

Interessante baan?

Dit zeggen medewerkers over werken bij Kinderopvang Huizen:

“Gezellige goeie sfeer op de groep en in het team, waar ik met veel plezier mee samen werk.”

Meer informatie nodig?
Stel je vraag direct aan Kirsten Ippel

Kirsten Ippel, Recruiter
Tel. 06 – 59880006

Wat hebben wij jou te bieden?

Een functie waarin je echt de ruimte krijgt voor eigen inbreng en ideeën, binnen een hecht team waar een gedeeld verantwoordelijkheidsgevoel heerst. Bovendien is er binnen Kinderopvang Huizen veel aandacht en ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Jouw salaris ligt conform de CAO Kinderopvang in schaal 6.

Dit ga je doen…

  • Met het team van pedagogisch medewerkers draag je onze visie en het pedagogisch beleid uit en zorg je voor kwalitatief goede opvang.
  • Door een gevarieerd en ontwikkelingsgericht activiteiten aanbod aan de kinderen aan te bieden, bezorg je hen een fantastische tijd en worden ouders ontzorgt.
  • Je schept een situatie waarin de kinderen zich veilig voelen en gestimuleerd worden om zich verder te ontwikkelen.

Breng het volgende mee!

  • Een diploma op minimaal MBO niveau 3 dat voldoet aan de kwalificatie- eisen voor de functie, zoals bijvoorbeeld: SPW 3 of 4, Onderwijsassistent, Pabo, Pedagogiek of SPH.
  • Het hebben van een VVE certificaat is handig of anders de interesse in het behalen ervan.
  • Hetzelfde geldt voor een EHBO certificaat.

Groeimogelijkheden

Je krijgt ruimte om je te ontwikkelen; je kunt zelf aangeven waar je interesse liggen en laten zien waar je goed in bent. Kinderopvang Huizen heeft een scholingsbudget, waardoor er mogelijkheden zijn om opleidingen en cursussen te volgen. Zo kun je extra verantwoordelijkheden krijgen of doorgroeien naar een andere functie.

‘Toethoorn staat voor kwaliteit en betrokkenheid in onze dienstverlening en contacten. Daardoor voelen ouders, kinderen en collega’s zich welkom, werken wij kindvolgend, tonen ons pro-actief en staan graag elkaar klaar’.

Zo werken we bij Kinderopvang Huizen

Ontwikkelingsgericht

Wij stimuleren jou om aan je ontwikkeling te werken. Zo wordt je uitgedaagd om mee te denken en ideeën aan te dragen

Enthousiaste betrokkenheid

We gaan voor resultaat. Hier willen we ons voor inzetten, zodat we met plezier en gemotiveerd werken om onze doelen te bereiken.

Gedeelde verantwoordelijkheid

Wij bieden medewerkers de ruimte om te durven delegeren en loslaten. Door duidelijk te zijn over de resultaten en het bieden van kaders, creëren we een gezonde werkomgeving waarin we samen rekenschap afleggen over onze output.

Interessante baan?

Sollicitatieprocedure

1-2 weken

Selectie kandidaten

+1 week

Gesprek met
teamlid/teamleider

+1 week

Arbeidsvoorwaarden-
gesprek

+1 week

Je hebt de baan!

Download hier de PDF van de vacature