-Pedagogisch medewerker KDV Koelemoes-

Maak jij ons team compleet?

Vanaf heden zijn wij op zoek naar een gezellige harde werker voor ons team Koelemoes. Koelemoes is een locatie met 4 groepen, twee groepen in de leeftijd van 0 tot 3 jaar, een 3+ groep en een babygroep van 0 tot 1,5 jaar. Voor onze babygroep met kinderen zijn wij op zoek naar een liefdevolle collega.

Ben jij dit?

Een vrolijke, energieke persoonlijkheid met het hart vol van kinderen. Je wordt enthousiast van kinderen een plezierige dag bezorgen. Met veel aandacht en liefde begeleid en stimuleer je hen graag tijdens gerichte activiteiten op het gebied van sociaal-emotionele-, zintuigelijke- en taalontwikkeling.

Je hebt pedagogische kennis en inzicht en brengt dit graag in de praktijk. Hierdoor lever je kwalitatief goede opvang aan de kinderen en je ontzorgt hiermee de ouders. Je weet van doorpakken en kan goed zelfstandig werken, maar tegelijkertijd vind je het ook fijn om samen te werken in een team, waarbij er ruimte is voor ieder zijn kwaliteiten.

Interessante baan?

Bij Koelemoes zorgen wij voor een veilige omgeving waar kinderen zich kunnen ontwikkelen en waar medewerkers, kinderen en ouders met veel enthousiasme respectvol met elkaar omgaan en waar je kan laten zien wie je bent”.

Meer informatie nodig?
Stel je vraag direct aan Kirsten Ippel

Kirsten Ippel, Recruiter
Tel. 06-59880006

Een aantal highlights uit een dag als pedagogisch medewerker bij kdv Koelemoes:

Lekker lachen aan tafel met de kinderen tijdens een eetmoment.

In goed overleg bespreek je samen de dagstructuur en doet voorbereidingen voor een activiteit.

’s ochtends in alle rust de groep opstarten en even gezellig bijkletsen met je team.

De spontane en pure verwelkoming van een kindje met een knuffel.

Een intense glimlach van een baby in je armen nadat je een flesje hebt gegeven.

Een fijn gesprek met een ouder die haar kind komt ophalen.

Groeimogelijkheden

Je krijgt ruimte om je te ontwikkelen; je kunt zelf aangeven waar je interesse liggen en laten zien waar je goed in bent. Kinderopvang Huizen heeft een scholingsbudget, waardoor er mogelijkheden zijn om opleidingen en cursussen te volgen. Zo kun je extra verantwoordelijkheden krijgen of doorgroeien naar een andere functie.

“Op een werkdag ben je vooral bezig met de kinderen. Het ene moment doe je een activiteit, dan zit je samen te eten, ben je gezellig aan het lezen of aan het sporten . Tussendoor pauzeer je met een collega, of ben je bezig met het netjes houden van je werkplek.”

Zo werken we bij Kinderopvang Huizen

En breng je het volgende mee?

  • een diploma op minimaal MBO niveau 3 dat voldoet aan de kwalificatie- eisen voor de functie, zoals bijvoorbeeld: SPW 3 of 4, Onderwijsassistent, Pabo, Pedagogiek of SPH.
  • Het hebben van een VVE certificaat is handig of anders de interesse in het behalen ervan.
  • Hetzelfde geldt voor een EHBO certificaat.
  • We vinden het fijn als je voldoet aan de kwalificatie eisen Taaltoets F3 en babyscholing. Als je deze nog niet gevolgd hebt dan willen we je vragen toch te solliciteren zodat je deze via KOH kan volgen.

Ontwikkelingsgericht

Je krijgt de ruimte om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.
Hierin wordt je gestimuleerd en waar mogelijk gefaciliteerd.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een functie waarin je echt de ruimte krijgt voor eigen inbreng en ideeën, binnen een hecht team waar een gedeeld verantwoordelijkheidsgevoel heerst. Bovendien is er binnen Kinderopvang Huizen veel aandacht en ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Interessante baan?

Sollicitatieprocedure

1-2 weken

Selectie kandidaten

+1 week

Gesprek met
teamlid/teamleider

+1 week

Arbeidsvoorwaarden-
gesprek

+1 week

Je hebt de baan!

Download hier de PDF van de vacature