Pedagogisch medewerker BSO Toevlucht

Kom dan werken bij Kinderopvang Huizen. Je kiest dan voor…

een diverse en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte om het werk een eigen draai te geven. Bij BSO Toevlucht dragen wij de volgende visie uit. ‘Wij zijn een BSO waar wij met plezier en enthousiasme samenwerken. Wij bieden veiligheid en ruimte, waardoor iedereen zichzelf mag en kan zijn’.

Dit ga je doen!

  • Met het team van pedagogisch medewerkers draag je onze visie en het pedagogisch beleid uit en zorg je voor kwalitatief goede opvang.
  • Door een gevarieerd en ontwikkelingsgericht activiteitenaanbod aan de kinderen aan te bieden, bezorg je hen een fantastische tijd en worden ouders ontzorgt.
  • Je schept een situatie waarin de kinderen zich veilig voelen en gestimuleerd worden om zich verder te ontwikkelen.

Ben jij die enthousiaste en ervaren pedagogisch medewerker, die graag werkt binnen een klein team in een collegiale organisatie? Solliciteer dan nu!

Solliciteer direct »

Dit zeggen medewerkers over onze  BSO Toevlucht:

“Als je het leuk vindt om …, en je het uitdagend vindt om … te werk te gaan dan is dit een baan voor jou.”

Meer informatie nodig?
Stel je vraag direct aan Irene Hagen

Irene Hagen, Teammanager
Tel. 06 – 10043258

Stuur Irene een email »

Ben jij dit?

Een betrokken, enthousiaste en proactieve pedagogisch medewerker die kinderen een fantastische tijd wil bieden en daarmee ouders ontzorgt. Met  jouw pedagogische kennis en inzicht weet jij de kwaliteit van de opvang te waarborgen. Samenwerken is voor jou geen probleem, maar je weet je ook alleen goed te redden. Je weet je in het dagelijkse contact met ouders en medewerkers zowel mondeling als schriftelijk prima uit te drukken.

Heb jij…

… een diploma in jouw bezit van een in de CAO Kinderopvang vastgelegde beroepskwalificatie?

… kennis van de pedagogiek en met name de verschillende ontwikkelfases van een kind?

Groeimogelijkheden

Je krijgt ruimte om je te ontwikkelen; je kunt zelf aangeven waar je interesse liggen en laten zien waar je goed in bent. Kinderopvang Huizen heeft een scholingsbudget, waardoor er mogelijkheden zijn om opleidingen en cursussen te volgen. Zo kun je extra verantwoordelijkheden krijgen of doorgroeien naar een andere functie.

“Op een werkdag ben je vooral bezig met de kinderen. Het ene moment doe je een activiteit, dan zit je samen te eten, ben je gezellig aan het lezen of aan het knutselen . Tussendoor pauzeer je met een collega, of ben je bezig met het netjes houden van je werkplek.”

Zo werken we bij Kinderopvang Huizen

Ontwikkelingsgericht

Wij stimuleren jou om aan je ontwikkeling te werken. Zo wordt je uitgedaagd om mee te denken en ideeën aan te dragen

Enthousiaste betrokkenheid

We gaan voor resultaat. Hier willen we ons voor inzetten, zodat we met plezier en gemotiveerd werken om onze doelen te bereiken.

Gedeelde verantwoordelijkheid

Wij bieden medewerkers de ruimte om te durven delegeren en loslaten. Door duidelijk te zijn over de resultaten en het bieden van kaders, creëren we een gezonde werkomgeving waarin we samen rekenschap afleggen over onze output.

Interessante baan?

Solliciteer direct »

Sollicitatieprocedure

1-2 weken

Selectie kandidaten

+1 week

Gesprek met
teamlid/teamleider

+1 week

Arbeidsvoorwaarden-
gesprek

+1 week

Je hebt de baan!

Download hier de PDF van de vacature

Download PDF