Pedagogisch medewerker +BSO Kameleon

Ben jij dit ?

Je bent gestructureerd, consequent en geduldig waardoor je samen met je collega een veilige basis vormt binnen de BSO. Buiten te rust die je uitstraalt naar de kinderen zie je ook wat zij nodig hebben in de groep. Door je kennis en ervaring kun je gemakkelijk inspelen op de behoeften van ieder kind. Deze behoeften voel jij feilloos aan! Naast je Pedagogische vaardigheden heb je creatieve ideeën en zorg je voor een afwisselend activiteiten aanbod.

Over + BSO Kameleon

Op + BSO Kameleon verwelkomen wij kinderen die veelal leer- en/of ontwikkelingsachterstanden hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vorm van autisme of ADHD. Deze kinderen zijn prikkelgevoeliger en hebben meer behoefte aan structuur. Omdat we werken met deze kinderen hebben we ervoor gekozen te werken in een kleinere groep. Aan activiteiten geen gebrek want binnen +BSO Kameleon wordt bijvoorbeeld heel wat afgebakken want we hebben een keukenblok in de BSO ruimte.

Ben jij die enthousiaste en ervaren pedagogisch medewerker, die graag werkt binnen een klein team in een collegiale organisatie? Solliciteer dan nu!

Dit zeggen medewerkers over onze  BSO de Kameleon:

“Ben je opzoek naar een werkgever waar je écht als persoon wordt gezien, kom dan werken bij Stichting Kinderopvang Huizen”

“Leuk werk met goede sfeer”

“Binnen Stichting Kinderopvang Huizen staan wij altijd voor je klaar”

“+BSO Kameleon is een warme en veilige omgeving voor kinderen en Pedagogisch medewerkers”

Meer informatie nodig?
Stel je vraag direct aan Kirsten Ippel.

Kirsten Ippel, Recruiter
Tel. 06 – 59880006

“Op een werkdag ben je vooral bezig met de kinderen. Het ene moment doe je een activiteit, dan zit je samen te eten, ben je gezellig aan het lezen of aan het knutselen . Tussendoor pauzeer je met een collega, of ben je bezig met het netjes houden van je werkplek.”

Bij ons op de BSO voelen kinderen zich thuis en worden zij allemaal gezien. Doordat we een rustige groep zijn met een duidelijke dag structuur bieden wij activiteiten aan op maat.

Heb jij…

  • een diploma op minimaal MBO niveau 3 dat voldoet aan de kwalificatie- eisen voor de functie,
    zoals bijvoorbeeld: SPW 3 of 4, Onderwijsassistent, Pabo, Pedagogiek of SPH.
  • Hetzelfde geldt voor een EHBO certificaat of je bent bereid om de cursus te volgen

Dit zijn wij

Bij ons op de BSO voelen kinderen zich thuis. Dit komt onder andere doordat we een rustige groep
zijn, duidelijke dag structuur hebben en activiteiten op maat bieden. Samen met de ouders zijn we
betrokken bij de ontwikkeling van het kind’.

Ben jij dit?

Een betrokken, enthousiaste en proactieve pedagogisch medewerker die kinderen een fantastische tijd wil bieden en daarmee ouders ontzorgt. Met  jouw pedagogische kennis en inzicht weet jij de kwaliteit van de opvang te waarborgen. Samenwerken is voor jou geen probleem, maar je weet je ook alleen goed te redden. Je weet je in het dagelijkse contact met ouders en medewerkers zowel mondeling als schriftelijk prima uit te drukken.

Groeimogelijkheden

Je krijgt ruimte om je te ontwikkelen; je kunt zelf aangeven waar je interesse liggen en laten zien waar je goed in bent. Kinderopvang Huizen heeft een scholingsbudget, waardoor er mogelijkheden zijn om opleidingen en cursussen te volgen. Zo kun je extra verantwoordelijkheden krijgen of doorgroeien naar een andere functie.

Zo werken we bij Kinderopvang Huizen

Ontwikkelingsgericht

Wij stimuleren jou om aan je ontwikkeling te werken. Zo wordt je uitgedaagd om mee te denken en ideeën aan te dragen

Enthousiaste betrokkenheid

We gaan voor resultaat. Hier willen we ons voor inzetten, zodat we met plezier en gemotiveerd werken om onze doelen te bereiken.

Gedeelde verantwoordelijkheid

Wij bieden medewerkers de ruimte om te durven delegeren en loslaten. Door duidelijk te zijn over de resultaten en het bieden van kaders, creëren we een gezonde werkomgeving waarin we samen rekenschap afleggen over onze output.

Ben jij geïnteresseerd?

Sollicitatieprocedure

1-2 weken

Selectie kandidaten

+1 week

Gesprek met
teamlid/teamleider

+1 week

Arbeidsvoorwaarden-
gesprek

+1 week

Je hebt de baan!

Download hier de PDF van de vacature