Wij zijn er voor jouw kinderen (en voor hun ouders)

In de opvoeding van jouw kind hebben verschillende mensen en instanties een eigen rol. Het consultatiebureau houdt de ontwikkeling in de gaten, de huisarts is er voor medische zaken, de meesters en juffen zorgen voor de overdracht van waarden en kennis, en het kinderdagverblijf is een soort tweede huiskamer, waar je leert omgaan en spelen met andere kinderen.

Centraal in dit alles sta jij als ouder. Jouw ideeën over de opvoeding van je kind zijn leidend, al kunnen we best eens van mening verschillen. Daar komen we samen wel uit. Het is in ieder geval belangrijk te weten dat wij – net als jij – het welzijn van jouw kind centraal stellen. We doen het met liefde, op een pedagogisch verantwoorde manier.

Kinderopvang-Huizen_0323

Blijven praten

Om de ontwikkeling van jouw kind te volgen, moeten we regelmatig samen praten over de aanpak. Wij geloven erg in een positieve, stimulerende benadering. Als je problemen hebt, thuis of in de relatie met onze medewerkers, aarzel dan niet om dit aan te kaarten. Wij geven je graag advies en staan altijd open voor jouw ideeën en eventuele klachten. Neem bij het halen en brengen vooral even de tijd voor een praatje, vraag of er nog bijzonderheden zijn en vertel ook zelf als er thuis iets aan de hand is. Dan kunnen wij daar rekening mee houden.

Inspraak in ons beleid via de oudercommissie

Meepraten over onze aanpak, prijzen, veiligheid, opvoeding, gezondheid en nog veel meer kan ook via de Oudercommissie.
Lees er hier meer over.