Kinderopvang Huizen dé kinderopvangorganisatie van Huizen en Blaricum

Zowel voor ouders en kinderen áls voor medewerkers. Wij zijn een lokaal georiënteerde opvangorganisatie met 21 locaties en 120 medewerkers. Kinderopvang Huizen kenmerkt zich door een platte, informele organisatiestructuur, waar eigen inbreng en meedenken over de organisatie, het beleid en de dienstverlening erg gewaardeerd wordt.

 

“Ik ervaar het werken bij SKH als prettig. Betrokken mensen waar je goed mee kan praten. Veel inspraak mogelijkheden voor personeel”

 

Klik hier voor onze actuele vacatures.

Kenmerken: professioneel, ontwikkelingsgericht, enthousiast en betrokken 

 

Professioneel

Werken volgens de wet- en regelgeving. Kwaliteit leveren. Een opvang waar ouders kun kind met een gerust hard aan toevertrouwen.

Ontwikkelingsgericht

Ontwikkeling voor de kinderen met een divers activiteiten aanbod. Maar ook ontwikkeling van de medewerkers via trainingen en opleidingen.

Enthousiast

Onze medewerkers delen een passie voor kinderen. En gaan iedere dag met enthousiasme aan de slag om de kinderen een fantastische tijd te bieden.

Betrokken

Met aandacht en oog voor ontwikkeling betrokken bij de kinderen. Betrokken bij de ouders door regelmatig overleg en terugkoppeling vanuit een kindvolgsysteem. Betrokken bij Kinderopvang Huizen door actief mee te denken over beleid en dienstverlening.


 

“Ik ga na ruim 10 jaar nog steeds graag naar m’n werk!”

Vacatures

Ben jij die enthousiaste en gedreven persoon, met een passie voor het werken met kinderenen hen een fantastische tijd willen bieden? Dan zijn wij op zoek naar jou! 
Kom werken voor dé kinderopvangorganisatie van Huizen en Blaricum, waar je naast goede arbeidsvoorwaarden ook de ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling. Je werkt binnen een informele werksfeer en een enthousiast team, waar jouw mening gehoord wordt.

 
Klik hier voor onze actuele vacatures.

 
Interesse?
Stuur dan je sollicitatiebrief met cv naar afdeling P&O ter attentie van Rubia Adolfs.

Is dit niet jouw vacature, maar wil je alvast op ons bureau liggen? Stuur dan een open sollicitatie. Die mag ook naar afdeling P&O ter attentie van Rubia Adolfs.

Stage mogelijkheden

Kinderopvang Huizen heeft diverse stage mogelijkheden binnen de organisatie voor zowel de beroepsopleidende leerweg (BOL) en de beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Een stageplek is mogelijk op het kinderdagverblijven als ook op de buitenschoolse opvang.

Wij zijn door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als leerbedrijf binnen de volgende sectoren: gezondheidszorg, welzijn en sport en dienstverlening. Hieronder vallen de volgende kwalificaties:

Sociaal pedagogisch werk
:
  • Pedagogisch werker 3 en 4
  • Sociaal pedagogisch werker 3
  • Sociaal cultureel werker 4

 

Praktijkopleider sport en bewegen:
  • SB leider 3
  • SB begeleider 2

 

Interesse?
Wanneer je belangstelling hebt voor een stageplek dan kun je een e-mail sturen naar stage@kinderopvanghuizen.nl
Ben je op zoek naar een ‘leerwerkplek’ (BBL-traject), stuur dan een e-mail dan naar afdeling P&O.
 

Vrijwilligers

Onze dochteronderneming Stichting Krummel verzorgt tussenschoolse opvang voor twee scholen in Huizen: De Flevoschool en de dr. Maria Montessorischool. Voor deze stichting zijn wij altijd op zoek naar vrijwilligers die de tussenschoolse opvang van de kinderen willen verzorgen. Klik hier voor meer informatie over werken bij Stichting Krummel.