Waarom SKH

“Alle medewerkers van SKH delen een passie voor kinderen. Wij doen ons best om ieder kind een fantastische tijd te bezorgen zodat ze met veel plezier bij ons komen en met een blije lach de deur uitgaan.” – Louise Klaver, directeur

“Natuurlijk willen we het liefst enkel blije gezichten zien. We zijn echter realistisch genoeg om te weten dat dit niet altijd het geval kan zijn. Kinderen zijn nu eenmaal wel eens verdrietig als ze door mama of papa bij ons worden gebracht.

Daarom is het goed om te weten dat onze pedagogisch medewerkers zoveel ervaring hebben dat ook deze kinderen in een mum van tijd weer lachen. En lekker meespelen met de andere kinderen. Juist voor ouders van de allerkleinsten is het fijn om te weten dat hun kindje na een verdrietig afscheid, toch ook weer kunnen lachen. Daarom maken wij gebruik van een digitaal schriftje waarmee we ouders via een app op de computer of smartphone kunnen laten weten dat alles goed gaat.

Ouders kunnen via dit digitale logboek – het ouderportaal – tal van zaken regelen. Op een moment dat dit voor hen goed uitkomt. Opvang tijdens de vakanties regelen of een dagje ruilen: het kan allemaal vanaf de bank. Zo heeft u bij het ophalen van uw kind tijd om met de pedagogisch medewerker over andere zaken te praten.”