Kinderopvang Huizen

Kinderopvang Huizen is al sinds 1984 de partner voor ouders en organisaties als het gaat over kinderopvang in Huizen en later ook Blaricum.

Destijds is Kinderopvang Huizen opgericht door een groep enthousiaste ouders, die met de inzet van een aantal betrokken leidsters de eerste groep startten. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met 2 kinderdagverblijven, 8 peuterspeelzalen en 10 buitenschoolse opvang locaties.

Kinderopvang-Huizen_0138

Onze missie

Voorzien in de behoefte van ouders en verzorgers aan ontwikkelingsgerichte (en flexibele) kinderopvang voor baby’s, peuter, kleuters en schoolgaande kinderen op tijden dat de ouders/ verzorgers hier zelf niet aan toekomen, door enthousiaste, klantgerichte en resultaatgerichte medewerkers.

Onze visie

Ouders worden ontzorgd doordat de kinderen een fantastische tijd bij ons hebben. Ze kunnen zich bij ons  optimaal ontwikkelen en hun talenten ontdekken. Ouders laten hun kind(eren) met een goed gevoel aan ons over. Zij zijn blij met ons en wij zijn trots op ons werk.

Onze strategie

We zijn flexibel, klantgericht, positief en enthousiast in denken en doen!

De medewerkers zijn betrokken en vinden het leuk om zich te blijven ontwikkelen, zich te verdiepen in hun vak en om in te spelen op veranderingen. We weten waar de kinderen en hun ouders behoefte aan hebben en spelen hier zo goed mogelijk op in. Kinderopvang huizen staat dichtbij de ouders en kinderen en wil dit ook in het vestigingsbeleid uitstralen.

Waar vind je ons?

We hebben 21 locaties, verspreid over Huizen en Blaricum.  Wij bieden kinderdagopvang, peuteropvang (8.30 – 13.00 uur) en buitenschoolse opvang. Kijk op de kaart welke locatie het dichtst bij jou in de buurt zit. Of ga naar onze locatiepagina voor meer informatie over de diverse locaties.

Een keer sfeer proeven op een van onze locaties? Bel dan  035 – 72 00 301 voor een afspraak of mail info@kinderopvanghuizen.nl.