NIEUW: Vanaf januari 2019 peuteropvang ‘t Luistervinkje in de Rehobothschool

Peuters van 2 tot 4 jaar kunnen gezellig met leeftijdsgenootjes spelen bij Peuteropvang ’t Luistervinkje. Op spelenderwijze worden peuters voorbereid op de basisschool.

Ontwikkelen richting de basisschool in gezellige sfeer
Onze betrokken pedagogisch medewerkers maken hierbij gebruik van de ontwikkelmethode Uk & Puk, waardoor basisvaardigheden en activiteiten aangeboden worden zoals: in de kring zitten, voorlezen, zingen, samen spelen, uitbreiding van de woordenschat en begrippen en sociale emotioneel vaardigheden.

De ontwikkelingen van jouw kind worden met aandacht gevolgd en vastgelegd in een kindvolgsysteem. Dit dient als leidraad voor de oudergesprekken en voor een goede overdracht naar de basisschool.

Locatie
’t Luistervinkje wordt vanaf januari 2019 gevestigd in de PCBS Rehobothschool, aan de Studiostraat in Huizen. De goede samenwerking met de school zorgt voor een doorgaande lijn naar groep 1. Natuurlijk vindt er ook overdracht plaats naar andere scholen. De kinderen van ‘t Luistervinkje krijgen voorrang bij plaatsing op de Rehobothschool.

Online inschrijven
Geïnteresseerd in een prettige peuteropvang met aandacht voor je kind? Klik hier om je peuter in te schrijven.

Wil je eerst meer informatie  over onze peuteropvang? Neem dan contact op met onze afdeling Klantcontact via klantcontact@kinderopvanghuizen.nl of telefonisch via  035 – 72 00 301.

Om het gebruik van onze website te kunnen meten en de website te verbeteren, maken wij gebruik van cookies. Lees meer over ons cookiebeleid in onze privacyverklaring.