Nieuw: bso De Botter in de Rehobothschool in Huizen

Plezier op de buitenschoolse opvang, in een vertrouwde omgeving
In de gezellig en veilige omgeving van buitenschoolse opvang De Botter kan je kind heerlijk ontspannen met vriendjes en vriendinnetjes spelen. Door middel van een uitdagend activiteiten aanbod wordt het tevens uitgedaagd tot ontwikkeling. Heeft je kind even geen zin in een activiteit? Ook prima, plezier en zelf kiezen staan voorop!

Onze betrokken pedagogisch medewerkers begeleiden jouw kind gedurende de middag en geven het de aandacht en stimulans die het nodig heeft. De  ontwikkelingen van jouw kind worden gevolgd en vastgelegd in een kindvolgsysteem. Dit vormt dan ook de basis voor het oudergesprek.

Opvang in de Rehoboth school
De Botter is gevestigd in de PCBS Rehoboth, aan de Studiostraat 45 in Huizen. Voor de kinderen van de Rehoboth school betekent dit dat zij lekker in het vertrouwde gebouw blijven. Bovendien krijgen de kinderen van deze school voorrang bij plaatsing.

 Startdatum
Bij voldoende aanmeldingen gaat de opvang van start vanaf maandag 26 augustus 2019. De Botter zal op maandag, dinsdag en donderdag opvang bieden vanaf 14.00 tot 18.30 uur. Tijdens de opvang krijgt je kind een gezonde snack en drinken aangeboden.

 Aanmelden
Geïnteresseerd in buitenschoolse opvang bij de Rehoboth school voor je kind? Aanmelden doe je via onze website www.kinderopvanghuizen.nl.

Wil je eerst meer informatie over onze buitenschoolse opvang? Neem dan contact op met onze afdeling Klantcontact via klantcontact@kinderopvanghuizen.nl.   

Om het gebruik van onze website te kunnen meten en de website te verbeteren, maken wij gebruik van cookies. Lees meer over ons cookiebeleid in onze privacyverklaring.