Peuteropvang Poppins’
met aanbod activiteiten in het Engels

Opvang Poppins’ is geïnspireerd op het verhaal van de magische en excentrieke kinderjuf Mary Poppins. Passend omdat deze opvang staat voor een warme sfeer, met veel aandacht voor de kinderen, maar ook met duidelijke regels en regelmaat. Door gebruik te maken van kleurrijke en lichte materialen is ook de inrichting afgestemd op de belevingswereld van peuters. De opvang bevindt zich in de Kamperfoelieschool aan de Delta 37 – 39 in Huizen en is voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Speciaal aan dit peuterarrangement is, dat er naast de voertaal Nederlands, een deel van de dag Engels gesproken wordt tijdens de activiteiten met de peuters. Hierbij wordt gebruik gemaakt van materialen in het Engels zoals: boekjes, woordplaatjes, spelletjes en liedjes. Hiermee sluit Poppins’ aan bij de aandacht voor taalontwikkeling op de Kamperfoelieschool.

Peuters al jong in aanraking te laten komen met Engels draagt bij aan de aansluiting met de basisschool. Bovendien biedt het basis voor het aanleren van andere vreemde talen. Poppins’ is hierdoor bijvoorbeeld ook voor expat gezinnen een passende opvang.

Graag een keer sfeer komen proeven?  
Neem dan contact op met Marloes Klein, Locatiehoofd Poppins’, telefoonnummer 06 – 11 79 48 22 of meld jouw peuter direct aan via onze klantcontact afdeling op telefoonnummer 035 – 72 00 301.

Voordelen Poppins'

  • Opvang voor peuters van 2 tot 4 jaar in een warme, veilige omgeving
  • Naast de voertaal Nederlands, aanbod van activiteiten in het Engels
  • Ontwikkeling van jouw peuter kind gevolg met kindvolgsysteem
  • Doorlopende leerlijn met de basissschool
  • Wij werken met de methode Uk en Puk, die aansluit op de methode van De Kamperfoelieschool

Peuteropvang Poppins’

Delta 37 – 39
1273 LC Huizen

Telefoon: 035 7200 350
mklein@kinderopvanghuizen.nl

Openingstijden

Dinsdag: 8:30 – 13:00
Woensdag: 8:30 – 13:00
Vrijdag 8:30 – 13:00

Let op: peuteropvang Poppins’ is gesloten tijdens alle schoolvakanties en nationale feestdagen.
Klik hier voor een overzicht hiervan.

Teammanager

Marloes Klein mklein@kinderopvanghuizen.nl

Registratienummer Landelijk Register Kinderopvang: 828520744

GGD inspectierapport Als u op de hoogte wilt zijn van de inhoud van het laatste inspectierapport van de GGD klik dan hier