Hanneke, Teammanager: 

“Bij Koelemoes bieden wij opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar, waarbij rust, persoonlijke aandacht en oog voor ontwikkeling voor ons van belang zijn. Als ouder heeft u bij ons de keuze voor de babygroep of een 0 tot 3 jaar groep, als u het belangrijk vindt dat uw kind met meerdere leeftijden in contact komt. Vanaf 3 jaar gaan de kinderen door naar de 3+ groep, waar wordt ingespeeld op de behoefte aan andere uitdagingen. Zo maken zij kennis met de eerste beginselen van taal en rekenen, maar ook andere vaardigheden komen aan bod ter voorbereiding op de basisschool. Door middel van ons kindvolgsysteem observeren wij de ontwikkeling van de kinderen.

Onze locatie bestaat uit een knusse hal en lichte en gezellige groepen. In de ruime natuurlijke tuin kunnen kinderen tussen de struiken spelen en ontdekken. Alles met belangrijkste doel dat uw kind met plezier de deur uit gaat!

Voordelen Koelemoes

  • Veel parkeergelegenheid en op slechts 5 minuten van de snelweg
  • Sfeervolle locatie met mooie natuurlijk tuin
  • Keuze voor babygroep, 0 tot 3 jaar groep of 3+ groep
  • Persoonlijke aandacht en programma voor de ontwikkeling van ieder kind

Kinderopvang Koelemoes

Trekkerweg 3 1276 XP Huizen

Telefoon: 035 72 00 325
koelemoes@kinderopvanghuizen.nl

Openingstijden

Maandag: 7:30 – 18:30
Dinsdag: 7:30 – 18:30
Woensdag: 7:30 – 18:30
Donderdag: 7:30 – 18:30
Vrijdag: 7:30 – 18:30

Teammanager

Hanneke Kramer hkramer@kinderopvanghuizen.nl

Registratienummer Landelijk Register Kinderopvang  536394234

GGD inspectierapport Als u op de hoogte wilt zijn van de inhoud van het laatste inspectierapport van de GGD dan kunt u deze downloaden op de website van het LRK: GGD inspectierapport Koelemoes