Ontwikkelen in een veilige en gezellige sfeer

Voor de peuter vanaf 2 tot 4 jaar is het belangrijk om te spelen met leeftijdsgenootjes. Bij onze peuteropvanglocaties krijgt jouw peuter in een warme en veilige omgeving ruimschoots de gelegenheid om dit te doen. Om de peuters op spelenderwijze vaardigheden bij te brengen maken de pedagogisch medewerkers gebruik van de methode Uk & Puk. Deze methode stimuleert de brede ontwikkeling van peuters. Basisvaardigheden zoals in de kring zitten, naar de juf luisteren, taal, begrippen en sociale emotioneel vaardigheden komen allemaal aan bod. Zo is er goede aansluiting met de basisschool en is de overgang minder groot voor jouw kind.

Om dit optimaal te begeleiden werken wij met een kindvolgsysteem, waarin bevindingen over de ontwikkeling vastgelegd worden. Ook wordt dit als leidraad gebruikt voor gesprekken met de ouders. Gaat jouw kind naar de basisschool, dan wordt de informatie over de ontwikkeling van jouw kind overgedragen naar de leerkracht van groep 1.

Peuteropvang met aanbod activiteiten in het Engels

Vanaf medio januari opent onze nieuwe peeteropvanglocatie Poppins’haar deuren. Speciaal aan deze opvang is dat er naast de voertaal Nederlands ook een deel van de dag activiteiten in het Engels aangeboden worden. Lees hier meer over Poppins’peuteropvang.

Tarieven peuteropvang

Er zijn verschillende vormen van peuteropvang mogelijk, afhankelijk van de persoonlijke situatie. Klik hier voor een uitgebreid overzicht van de tarieven voor onze peuteropvang.

 

 

Voordelen Peuteropvang

  • Peuteropvang in een veilige en warme sfeer voor peuters vanaf 2 tot 4 jaar
  • Spelenderwijze ontwikkeling richting de basisschool met de methode Uk & Puk
  • Professionele pedagogisch medewerkers
  • Ontwikkeling van je peuter wordt gevolgd d.m.v. een kindvolgsysteem
  • Ook opvang voor peuters met maar 1 werkende ouder
  • Opvang mogelijk voor peuters met een VVE-indicatie.

Neem gerust contact op!

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van onze peuteropvang? Of wil je een keer vrijblijvend komen kijken of een rondleiding? Neem dan contact op met de afdeling Klantcontact, telefoon (035) 72 00 301 of klantcontact@kinderopvanghuizen.nl.

 

Direct online je kind inschrijven kan via onderstaande button.

Online inschrijven »