Impressie van onze nieuwe peuteropvang Poppins

Medio januari 2018 opent deze opvang haar deuren voor peuters van 2 tot 4 jaar. De opvang bevindt zich in de Kamperfoelieschool aan de Delta 37 – 39 in Huizen.

In onderstaande video is een impressie te zien van de opvang Poppins’, geïnspireerd op het verhaal van de magische en excentrieke kinderjuf Mary Poppins. Passend omdat deze opvang staat voor een warme sfeer, met veel aandacht voor de kinderen, maar ook met duidelijke regels en regelmaat. Door gebruik te maken van kleurrijke en lichte materialen is ook de inrichting afgestemd op de belevingswereld van peuters.

Speciaal aan dit peuterarrangement is, dat er naast de voertaal Nederlands, een deel van de dag Engels gesproken wordt tijdens de activiteiten met de peuters. Hierbij wordt gebruik gemaakt van materialen in het Engels zoals: boekjes, woordplaatjes, spelletjes en liedjes. Hiermee sluit Poppins’ aan bij de aandacht voor taalontwikkeling op de Kamperfoelieschool.

Peuters al jong in aanraking te laten komen met Engels draagt bij aan de aansluiting met de basisschool. Bovendien biedt het basis voor het aanleren van andere vreemde talen. Poppins’ is hierdoor bijvoorbeeld ook voor expat gezinnen een passende opvang.

Graag een keer sfeer komen proeven? Kom dan samen met jouw kindje naar een van de inloop speelochtenden van 8.30 tot 10.30 uur op de volgende data:

Dinsdag 21 november
Vrijdag 8 december
Donderdag 14 december

Eerst meer informatie? Neem dan contact op met Marloes Klein, Locatiehoofd Poppins’, telefoonnummer 06 – 11 79 48 22 of meld jouw peuter direct aan via onze klantcontact afdeling op telefoonnummer 035 – 72 00 301.

Om het gebruik van onze website te kunnen meten en de website te verbeteren, maken wij gebruik van cookies. Lees meer over ons cookiebeleid in onze privacyverklaring.