Fusie Spelevanck en Kinderopvang Huizen

1 september 2018  zullen Stichting Kinderopvang Bijvanck (peuterspeelzaal Spelevanck) en Stichting Kinderopvang Huizen juridische fuseren. Deze juridische fusie is een logisch gevolg na de jarenlange intensieve samenwerking tussen beide organisaties.

 

 

 

 

 

Wat betekent dit in de praktijk?

Over het algemeen veranderd er weinig. Zowel de locatie als de medewerkers blijven hetzelfde. Zo blijft een en andere vertrouwd. Wel ontvangen ouders in het vervolg alle communicatie vanuit Kinderopvang Huizen.  

Wat nieuw is, is dat vanaf 1 september 2018 de luiers, drinken en fruit bij de prijs inbegrepen zijn en dat ouders dit niet meer hoeven mee te geven.

Vanaf 1 oktober extra kindplaatsingen op de maandag mogelijk

Ook zijn er per 1 oktober 2018 extra plaatsingsmogelijkheden op de maandag. Heeft u hier interesse in? Neem dan contact op met de afdeling Klantcontact van Kinderopvang Huizen via 035 – 7200 301 of via mail naar klantcontact@kinderopvanghuizen.nl.

 

Om het gebruik van onze website te kunnen meten en de website te verbeteren, maken wij gebruik van cookies. Lees meer over ons cookiebeleid in onze privacyverklaring.