Alle documenten op een rij

Benieuwd naar de Aanvullende voorwaarden? Of wil je graag een kijkje nemen in het pedagogisch beleidsplan? Op deze pagina staan de meest belangrijke documenten op een rijtje.

Pedagogisch Beleidsplan

In ons pedagogisch beleidsplan lees je onze visie op kinderopvang. Het maakt duidelijk hoe wij werken en vormt een richtlijn voor het pedagogisch handelen van onze medewerkers.

Klik op onderstaande afbeelding om hem door te lezen.

Pedagogisch Beleidsplan

 

Onze Brochures

Wilt u onze brochures digitaal ontvangen? Dat kan. Via de links kunt u de Algemene Brochure Kinderopvang Huizen downloaden en de folder Kinderdagverblijf.

Algemene voorwaarden

Voor de kinderdagverblijven, peuterarrangementen en buitenschoolse opvang volgt SKH de Algemene voorwaarden van de Brancheorganisatie Kinderopvang. Deze maken onderdeel uit van het Contract Kinderopvang van SKH.

Aanvullende voorwaarden SKH

De aanvullende voorwaarden van SKH staan in de Aanvullende Voorwaarden van SKH. Deze maken onderdeel uit van het Contract Kinderopvang van SKH.

Meldcode Kindermishandeling

Pestprotocol

Voedselhygiëne en voedselbeleid

Binnen- en buitenmilieu voor KDV, PSZ en BSO

Hygiene richtlijn voor kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang

 

Ziektebeleid

 

Verklaringen

Kinderopvangtoeslag

Ouders met kinderen, die gebruik maken van kinderopvang komen in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. De toeslag is een bijdrage van de overheid in de kosten van de kinderopvang, is geregeld in de Wet kinderopvang en is afhankelijk van een aantal zaken, zoals de hoogte van het gezinsinkomen, de gezinssamenstelling en of de ouders werken en/of studeren. De toeslag wordt uitgekeerd door de Belastingdienst.

Tarieven

Kijk voor de tarieven die wij hanteren op onze pagina Tarieven