Vacature Chauffeur, donderdag & vrijdag (8 uur per week)

Dit ga je doen:

Je zorgt dat de kinderen veilig van school opgehaald worden en naar de buitenschoolse opvang worden gebracht. Later in de middag breng je de kinderen vanuit de opvang naar diverse sportclubs en verenigingen binnen Huizen en Blaricum. Dit alles in een busje van Kinderopvang Huizen met maximaal acht kinderen tegelijk. Bij eventuele wachttijden kan er gevraagd worden om kleine hand- en spandiensten te verrichten.

Per week werk je 8 uur als chauffeur, je werkt alleen in schoolweken en wij zorgen dat je doorbetaald krijgt. Deze gewerkte uren worden gecompenseerd met de vakantie weken, dan kom je uit op een contract van 6,92 uur.

Dit ben jij!

Een betrokken, enthousiaste en flexibele medewerker die de kinderen met plezier vervoert. Je hebt veiligheid en stiptheid hoog in het vaandel staan. Je communiceert prettig met ouders, collega’s, verenigingen en natuurlijk met de kinderen.

Interessante baan?

Ben jij die enthousiaste ervaren chauffeur, die graag werkt binnen een klein en hecht team in een collegiale organisatie:

Meer informatie nodig?
Stel je vraag direct aan Kirsten Ippel

Wat hebben wij jou te bieden?

De hoogte van het salaris ligt conform de CAO Kinderopvang in schaal 4. Afhankelijk van de ervaring is dit tussen € 1.964,- en € 2.490,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Woon je buiten Huizen dan ontvang je reiskostenvergoeding.

Breng het volgende mee!

een rijbewijs B (ervaring met het rijden op een busje is een pre) je bent in het bezit van een EHBO certificaat of ben je bereidt deze te behalen?

Groeimogelijkheden

Je krijgt ruimte om je te ontwikkelen; je kunt zelf aangeven waar je interesse liggen en laten zien waar je goed in bent. Kinderopvang Huizen heeft een scholingsbudget, waardoor er mogelijkheden zijn om opleidingen en cursussen te volgen. Zo kun je extra verantwoordelijkheden krijgen of doorgroeien naar een andere functie.

“Op een werkdag ben je vooral bezig met de kinderen. Het ene moment doe je een activiteit, dan zit je samen te eten, ben je gezellig aan het lezen of aan het sporten . Tussendoor pauzeer je met een collega, of ben je bezig met het netjes houden van je werkplek.”

Zo werken we bij Kinderopvang Huizen

Ontwikkelingsgericht

Wij stimuleren jou om aan je ontwikkeling te werken. Zo wordt je uitgedaagd om mee te denken en ideeën aan te dragen

Enthousiaste betrokkenheid

We gaan voor resultaat. Hier willen we ons voor inzetten, zodat we met plezier en gemotiveerd werken om onze doelen te bereiken.

Gedeelde verantwoordelijkheid

Wij bieden medewerkers de ruimte om te durven delegeren en loslaten. Door duidelijk te zijn over de resultaten en het bieden van kaders, creëren we een gezonde werkomgeving waarin we samen rekenschap afleggen over onze output.

Interessante baan?

Sollicitatieprocedure

1-2 weken

Selectie kandidaten

+1 week

Gesprek met
teamlid/teamleider

+1 week

Arbeidsvoorwaarden-
gesprek

+1 week

Je hebt de baan!

Download hier de PDF van de vacature