Chauffeur (0-12 uur schoolweken)

Maak jij ons team compleet?

Je zorgt dat de kinderen veilig van school opgehaald worden en naar de buitenschoolse opvang worden gebracht. Later in de middag breng je de kinderen vanuit de opvang naar diverse sportclubs en verenigingen binnen Huizen en Blaricum. Dit alles in een busje van Kinderopvang Huizen met maximaal acht kinderen tegelijk. Bij eventuele wachttijden kan er gevraagd worden om kleine hand- en spandiensten te verrichten.

Ben jij dit?

Een betrokken, enthousiaste en flexibele medewerker die de kinderen met plezier vervoert. Je hebt veiligheid en stiptheid hoog in het vaandel staan. Je communiceert prettig met ouders, collega’s, verenigingen en natuurlijk met de kinderen.

Je wilt graag werken 0-10 uur, laat jij weten welke dagen je wilt werken, de werktijden zijn van 13.30 tot 17.30 uur in de schoolweken.

Interessante baan?

Dit zeggen medewerkers over werken bij Kinderopvang Huizen:

“Gezellige goeie sfeer op de groep en in het team, waar ik met veel plezier mee samen werk.”

Meer informatie nodig?
Stel je vraag direct aan Kirsten Ippel

Kirsten Ippel, Recruiter
Tel. 06 – 59880006

Dit ga je doen…

  • Met het team van pedagogisch medewerkers draag je onze visie en het pedagogisch beleid uit en zorg je voor kwalitatief goede opvang.
  • Door een gevarieerd en ontwikkelingsgericht activiteiten aanbod aan de kinderen aan te bieden, bezorg je hen een fantastische tijd en worden ouders ontzorgt.
  • Je schept een situatie waarin de kinderen zich veilig voelen en gestimuleerd worden om zich verder te ontwikkelen.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een diverse en uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden, binnen een organisatie waar een informele werksfeer hangt en er door de medewerkers met veel enthousiasme gewerkt wordt.
  • Binnen Kinderopvang Huizen is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en er heerst een groot samenhorigheidsgevoel. Bovendien wordt je gestimuleerd door ons enthousiaste managementteam.
  • De hoogte van het salaris ligt conform de CAO Kinderopvang in schaal 4. Afhankelijk van de ervaring is dit tussen € 1.964,- en € 2.490,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Woon je buiten Huizen dan ontvang je reiskostenvergoeding.

Breng het volgende mee!

    • Een rijbewijs B (ervaring met het rijden op een busje is een pre);
    • Een EHBO certificaat of ben je bereidt deze te behalen?

Groeimogelijkheden

Je krijgt ruimte om je te ontwikkelen; je kunt zelf aangeven waar je interesse liggen en laten zien waar je goed in bent. Kinderopvang Huizen heeft een scholingsbudget, waardoor er mogelijkheden zijn om opleidingen en cursussen te volgen. Zo kun je extra verantwoordelijkheden krijgen of doorgroeien naar een andere functie.

“Op een werkdag ben je vooral bezig met de kinderen. Het ene moment doe je een activiteit, dan zit je samen te eten, ben je gezellig aan het lezen of aan het sporten . Tussendoor pauzeer je met een collega, of ben je bezig met het netjes houden van je werkplek.”

Zo werken we bij Kinderopvang Huizen

Ontwikkelingsgericht

Wij stimuleren jou om aan je ontwikkeling te werken. Zo wordt je uitgedaagd om mee te denken en ideeën aan te dragen

Enthousiaste betrokkenheid

We gaan voor resultaat. Hier willen we ons voor inzetten, zodat we met plezier en gemotiveerd werken om onze doelen te bereiken.

Gedeelde verantwoordelijkheid

Wij bieden medewerkers de ruimte om te durven delegeren en loslaten. Door duidelijk te zijn over de resultaten en het bieden van kaders, creëren we een gezonde werkomgeving waarin we samen rekenschap afleggen over onze output.

Interessante baan?

Sollicitatieprocedure

1-2 weken

Selectie kandidaten

+1 week

Gesprek met
teamlid/teamleider

+1 week

Arbeidsvoorwaarden-
gesprek

+1 week

Je hebt de baan!

Download hier de PDF van de vacature