Babygroep in Huizen. Liefde op het eerste gezicht

Wist je dat baby’s elkaar al aankijken en op elkaar reageren? Bij SKH kun je vanaf de babygroep als beste vrienden samen doorgroeien naar de peutergroep en zo verder tot de middelbare school. In totaal 13 jaar begeleiding bij één organisatie. Ook voor de ouders een rustig idee.

kinderopvang_huizen_babygroep_nov2015

Baby’s en peuters of alleen baby’s?

Sommige ouders brengen hun baby bij voorkeur in een opvang met ook iets oudere kinderen, omdat dit meer lijkt op een natuurlijke familiesituatie. De kinderen kunnen zich dan aan elkaar optrekken, doordat ze elkaars gedrag imiteren. Andere ouders willen hun baby liefst zo lang mogelijk ‘baby’ laten zijn, in een rustige, beschermde omgeving met alleen leeftijdgenootjes. Bij Stichting Kinderopvang Huizen kun je kiezen. We hebben zowel gemengde groepen van 0-3 jaar als een groep alleen voor baby’s.

Speciale babygroep in Huizen

Wij hebben bij zowel Toethoorn als Koelemoes een aparte groep ingericht, alleen voor de allerkleinsten (vanaf 6 weken). De babygroepen in Huizen bieden een omgeving met rust en regelmaat, volgens het ritme dat jouw baby nodig heeft. Dat betekent het eerste jaar dus vooral veel slapen en op vaste tijden eten. Zodra je kindje er aan toe is, krijgt het ritme van de groep steeds meer invloed. Wel blijft de regelmaat, met vaste rituelen als afscheid nemen, samen fruit eten, voorlezen of zingen en lekker even naar buiten.

Steeds meer spelen en ontdekken

Na het eerste jaar krijgen baby’s steeds meer behoefte de wereld te ontdekken. Wij bieden allerlei activiteiten aan die passen bij de belevingswereld en behoeftes van deze kleintjes. In de loop van het tweede jaar is het tijd om door te stromen naar de groep van 0 tot 3 jaar. We kijken samen met jou en de pedagogisch medewerk(st)ers wanneer jouw kindje daar aan toe is.

Tijdig aanmelden

Of je nog zwanger bent of al een baby hebt… wij staan voor je klaar. Vragen? Speciale wensen? Neem vooral contact op om de mogelijkheden voor jouw kindje te bespreken. Meld je vooral tijdig aan bij de babygroep van Koelemoes of Toethoorn in Huizen, dan ben je zeker van een plekje.

 

Informatie en aanmelding

Interesse? Het kan op sommige locaties best druk zijn. We raden iedereen aan om al tijdens de zwangerschap te komen overleggen over een mogelijke plaatsing.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Klantcontact, telefoon (035) 72 00 301 of klantcontact@kinderopvanghuizen.nl. Als je eerst een rondleiding wilt, neem dan contact op met de locatie van je keuze. Zie verder onder Contact.

Direct inschrijven?

Direct inschrijven»