Peuteropvang Poppins’ geopend

Woensdag 17 januari 2018 is onze gloednieuwe peuteropvang Poppins’ van start gegaan in de Kamperfoelieschool aan de Delta in Huizen. We gaan van start op de woensdag- en vrijdagochtend en hopen snel naar meer ochtenden uit te breiden.
 
Op onze peuteropvang locaties is er veel persoonlijke aandacht voor de peuters en voor de ontwikkeling van ieder kind. Met de methode Uk & Puk worden de peuters voorbereid op de basisschool. De basisvaardigheden op het gebied van taal en tellen, maar ook de sociale emotionele vaardigheden komen aan bod.
 
Bovendien krijgen de peuters van Poppins’ een deel van de ochtend ook activiteiten in het Engels aangeboden met behulp van boekjes, liedjes, woordplaatjes en spelletjes.
 
De locatie is sfeervol ingericht en biedt inspiratie voor de belevingswereld van peuters Het groepje kleuters van de Kamperfoelieschool, die even een kijkje kwamen nemen, waren dan ook niet meer weg te krijgen..;-)
 
Wil je een keer komen kijken met je peuter? Neem dan contact op met het locatiehoofd Marloes Klein via telefoonnummer: 06 – 11 79 48 22.
Meer informatie vind je op deze website of mail jouw vragen naar klantcontact@kinderopvanghuizen.nl of bel 035 – 72 00 301.